Voor de vurigste fan die ongeduldig op het volgende berichtje wacht. Ziehier mijn middagmaal, men twittere het door: tamale (maïsbroodje, hier gevuld met bonen en kaas), confituur van perzik en jalapeñopepers (om de slijmvliezen es goed open te zetten), en yerba mate (koude thee, lekker zowaar). Een ‘upstairs bread’ (ik zever niet) van Acme Bakeries; benadert het best ons bruin brood. En reduced fat-melk van de plaatselijke koeien. Jam van Mark & Steven, melk van de Straus Family, tamales van Casa Sanchez.
Ik keek mijn ogen uit de eerste dagen hier in de winkels, bij élk product staat op welke boerderij het geproduceerd is. Zomaar organically grown (organic is “biologisch” bij ons) vermelden, is niet meer voldoende voor de San Francisco Bay Area, nee, het moet duidelijk zijn welke boer met zweet en liefde de steak geprepareerd en naar de supermarkt gebracht heeft. Eten komt hier dan ook nooit van ver weg; én het is meestal niet veel duurder dan het uit Azië of verder geïmporteerde goed uit de Walmart. Geen slechte trend, als je ’t mij vraagt.
Don’t worry Maddie: er is vanavond ook Nutella.
top we worden op ons wenken bediend
BeantwoordenVerwijderenja oudjes kunnen ook nog ongeduldig leergierig zijn he
vraag dat maar eens aan claudia
smakelijk
groetjes